Autoverzekering

Een ongeval zit in een klein hoekje, zeker in het almaar drukkere verkeer. Als bestuurder van een motorvoertuig kan u schade oplopen of toebrengen aan andere voertuigen. Een goede en volledige autoverzekering is dus gewenst.

Autoverzekering BA

Veroorzaakt u als bestuurder een verkeersongeval? Dan wordt u verantwoordelijk gehouden voor de vergoeding van de veroorzaakte schade. Iedere bezitter van een voertuig is daarom verplicht een autoverzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid (autoverzekering B.A.) af te sluiten. Deze verzekering behoedt u voor de zware financiële gevolgen na een verkeersongeval.

Aanvullende autoverzekering

Naast de verplichte autoverzekering BA, kan u zich bij Thesauria ook nog aanvullend verzekeren, denk hierbij aan de extra verzekering van schade aan uw auto (Omnium) en het aanvullend verzekeren van u als bestuurder of uw gezinsleden als inzittenden.

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar kan Thesauria u adviseren en ondersteunen bij het afsluiten van uw autoverzekering. Loop gerust eens binnen voor meer informatie of contacteer ons voor een afspraak!