Brandverzekering

Schade door brand is vaak ernstig en zeer omvangrijk. Niet alleen de brand zelf, maar ook rookontwikkeling en waterschade door blussen zijn nefast voor uw bezittingen en woning. Zelfs wanneer u in huis goede maatregelen treft tegen brand (blussers, rookmelders, branddekens), kan uw bezit toch getroffen worden door bijvoorbeeld bliksem, ongevallen of explosies.

Als onafhankelijke verzekeringsmakelaar adviseert Thesauria u bij de keuze voor een goede brandverzekering. Samen met u sluiten we de beste verzekering voor u af en passen we deze aan wanneer uw situatie wijzigt. Zo blijft u altijd gegarandeerd van de beste bescherming tegen brandschade.

Brandverzekering voor huurders

Als huurder bent u - vaak vanuit het huurcontract - verplicht om een brandverzekering af te sluiten voor het gehuurde pand. Op deze manier zijn ook uw bezittingen goed verzekerd tegen brandschade én is uw aansprakelijkheid als huurder afgedekt. Wij doorlopen de mogelijkheden voor een brandverzekering voor huurders graag eens met u door.

Wilt u meer weten over de brandverzekeringen van Thesauria? Contacteer  dan vrijblijvend onze verzekeringsagenten of loop eens binnen in ons bankkantoor in Oostende voor een afspraak!